Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Bu mümkün değil”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BELEDİYE BAŞKANI, “KUTU BAŞKA TELEVİZYON BAŞKA” DEMİŞTİ. KONUYA AÇIKLIK GETİREN MAĞAZA SAHİBİ İSMAİL TUNÇ PORTAKAL İSE,
Gazetemizde “Başkana Televizyon Şoku” başlığıyla yayınladığımız habere Samsung Mağazalar Sahibi İsmail Tunç Portakal’dan açıklama geldi.
 
İşlemleri en güzel şekilde gerçekleştirdik
Konu hakkında açıklama yapan Mağazalar Sahibi İsmail Tunç Portakal, gazetemize elektronik posta ile bilgi verdi. Mağazalar Sahibi Portakal şunları söyledi; “GŞirket prensibimiz olarak müşterilerimize her zaman en iyi şekilde güler yüzle hoş sohbetle ve istekleri doğrultusunda en iyisiyle hizmet vermeye çalışmaktayız. Geçmiş olduğumuz aylarda Kalecik Belediye Başkanımız Filiz Ulusoy mağazamıza gelmiş ve bir kaç parçadan oluşan alışveriş yapmış ve gitmiştir. Şirketimiz bünyesinde akla gelebilecek neredeyse her markanın toptan ve perakende satışları mevcut olup müşterilerimiz hangi marka ve modeli isterse ona göre hizmet sunmaktayız. Filiz Hanım şoförü ve koruması mağazamıza gelmiş bazı ürünler almış ve mağazamızda yer almayan fakat bünyemizde yer alan farklı bir markadan da ürün talep etmiştir. Biz de kendisine isteği doğrultusunda üründe yardımcı olduk ve satış işlemini en güzel şekilde gerçekleştirdik.
 
Mağazaya davet ettik
Mağaza ekibimizin hepsi güler yüzle ve kaliteli hizmet anlayışıyla uğurlamışlardır kendilerini. Ürünler teslim oldu ve ekibimiz Filiz Hanım’ın evine kuruluma gitti. Filiz Hanım bu esnada bizleri arayıp, ‘Bu benim aldığım televizyon değil’ dedi. Oysa mağaza ekibimiz, hemen yan tarafta bulunan bir mağazadan televizyonu göstermiş ve ekibimizle ürünün siparişi verilmiştir. Bizler Filiz Hanım’ın bu şikayeti konusunda, kendisini mağazamıza davet ettik. Buradaki niyetimiz bir hata olduysa düzeltmektir.
 
“Durumu izah bile edemedik”
Ancak mağazaya Filiz Hanım’ın yanında gelen şoförü ve koruması, ‘Bu firma dolandırıcı, üç kağıtçı’ diyerek müşterilerimizi rahatsız etmiştir. Biz kendisine durumu bile izah edemeden, bizi dinlemeden Emniyet Müdürlüğünü aramış ve Valiyi aramakla tehdit etmiştir. Daha öncesinde telefonla kendisi ile görüşmek istediğimizde telefonu ağabeyi olduğunu tahmin ettiğimiz şoförü almış ve üslupsuzca konuşmuştur. Gelen emniyet mensubu arkadaşlar da Filiz Hanım’a da konunun kendileri ile ilgili olmadığını ve mahkemeye başvurabileceğini söylemiştir.
 
Kutu başka televizyon başka olması mümkün değil
Sonuçta Filiz Hanım’a teslim edilen ürün, kendi istediği ürün olmasına rağmen, ‘Bu benim istediğim ürün değil’ demiştir. Biz Filiz Hanım’ın istediği ürünü teslim etmemize rağmen, değişim sözü vermişizdir. Ürün fabrikasyon kapalı ambalaj olarak Filiz Hanım’a teslim edilmiştir. Yani ürünün kısaca kutusunun ve içinin farklı olması söz konusu dahi değildir.  Filiz Hanım şoförüne küfrettiğini iddia etmiştir. Ancak mağaza personelimiz hiçbir şekilde üslubunu bozmamıştır. Biz üstümüze düşeni yaptığımızı düşünüyoruz. Biz asla ama asla müşteriden kaçan arka plan şirket sahiplerinden olmadık. Her zaman ortada ve müşterilerimizle yetişebildiğimiz kadarıyla birebir ilgilenerek işimizi yapmaya çalışıyoruz”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu