Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Bu proje okulu sevdirecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ilçesinde Karakeçili İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, “Okulum Daha Renkli Daha Mutluyuz” projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR
Okul idarecileri ve öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul aile birliği, öğretmenler ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen boyalarla, okulun girişi, koridorları ve yemekhanesine, çizgi filim karakterleri, masal ve Türk kültürünü temsil eden kahramanların resimlerini çiziyor Okul Müdürü Haydar Duruakan, yaptığı açıklamada, projenin asıl amacının çocukların ilgisini çekerek farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. İlkokulun, çocukların okula ve okumaya ısınması açısında çok önemli olduğunu ifade eden Duruakan, şöyle konuştu:

HER ŞEY ÖĞRENCİLER İÇİN
“Arkadaşlarla bir araya gelerek böyle bir proje hazırladık. Bu projeyi gerçekleştirerek çocukların sevdiği resimleri çizerek okulu, okumayı sevdirmek amaçlanmaktadır. Bunun da ders başarılarına katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Yaklaşık olarak iki ay sürecek bu projemizde, mesai gözetmeksizin çalışan idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu projenin ardından zeka ve akıl oyunları odası ve bahçe alanları çizimi adlı iki projemiz daha var. Öğrencilerimize okulu sevdirecek, başarılarına katkı sağlayacak projeler hazırlamaya devam edeceğiz.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x