Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Bu proje örnek olsun!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Lider Çocuk Tarım Kampı Projesi’ kapsamında Özbek Saran İlkokulu öğrencileri Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

 

Eğitimleri anlattı

Ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve okul yetkilileri de bulundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, ‘Lider Çocuk Tarım Kampı Projesi’ ve öğrencilerin aldığı eğitimler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

“Tüm alanlarda devam etmeli”

Vali Kolat yaptığı kısa konuşmada: “Bu projemiz çok güzel bir proje. Bunların yaygınlaşmasında yarar var. Bu tür projelerin sadece tarım alanında değil, gerek eğitim alanında gerek sağlık alanında ve tüm alanlarda devam etmesi gerekiyor. Çocuklarımızın hangi kamu kurum kuruluşunun ne iş yaptığını bilmesinin de gelecekleri açısından ve bilinçli bir toplum olarak yetişmesi açısından da bu tür projelerin yaygınlaşması gerekiyor. Ben buradan emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Vali Kolat tarafından öğrencilere ve yetkililere sertifika ve çeşitli hediyeler verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu