Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Bu Sıradan Bir Seçim Değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BU SEÇİM SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL
Geçtiğimiz günlerde yapılan ön seçim sonrası belirlenen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarından Av. Murat Çakırca ve Hacı Arap Karadurmuş, adaylık mazbatalarını il seçim kurulundan aldılar. 7 Haziran’da yapılacak seçim öncesi sıkı bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirten İl Başkanı Ahmet Önal, ‘Bu seçim çok farklı olacak ve göreceksiniz CHP, bu seçimde başarı elde edecek’ dedi.
CHP BAŞARI ELDE EDECEK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adaylarından Av. Murat Çakırca ve Hacı Arap Karadurmuş, il seçim kuruluna giderek adaylık mazbatalarını aldılar. Mazbata alımı sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ahmet Önal, bu seçimin çok farklı bir seçim olacağını söyledi. Ön seçimde yaklaşık 3 bin 400 kişinin oy kullandığını ve bu sonuçla adayların belirlendiğini belirten Önal, “7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP olarak başarı elde edeceğiz. Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını hepimiz göreceğiz” dedi.
ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Mazbatalarını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan adaylardan Av. Murat Çakırca ise;  “CHP ülkeyi ve demokrasiyi kuran bir partidir. Bizler 29 Mart’ta aday sıralamasını yaptık ve bugün, partilerin genel merkez keyfini beklediği bir süreçte genel merkez keyfini beklemeden rencide olmadan partililerimize ulaştık partililerimizin takdiriyle kendi listemizi yaptık. Bu demokratik olan bir ülkede çok önemli bir olaydır. Çünkü adaylarımızı daha önceden belirleyerek, seçim çalışmalarımıza başladık” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE AKP’DEN KURTULACAK
Türkiye genelinde bu seçimlerde vatandaşların AK Parti’ye karşı oy kullanacağı sözlerine dikkat çeken Hacı Arap Karadurmuş, “Ben aday arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Hep birlikte bu seçimlerde başarı göstermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben değil, biz odaklı çalışmalar göstererek seçimlerde başarı elde edeceğiz. Çünkü bu seçim herkesin beklediğinden daha farklı bir seçim olacak bunu hepimiz göreceğiz.  İnşallah vatandaşlarımız Türkiye’yi AK Parti’nin elinden kurtaracak” ifadesinde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu