Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Bu yaz da Amerika’dayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’nin ilk yabancı dil kursu olma özelliğini taşıyan Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği öğrencilere yönelik İngilizce yaz kursu açtı. Kayıtların başladığını dile getiren Amerikan Kültür Dil Okulları Kurum Temsilcisi Ahmet Uçan, 1 seviye kurs alana ikincisinin ücretsiz olacağını söyledi.

 

YABANCI ÖĞRETMEN DESTEKLİ EĞİTİM

Kırıkkale’nin ilk yabancı dil kursu olma özelliğini taşıyan Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği, yaz tatili için özel kampanya başlattı. Öğrencilere yönelik yapılan kampanya yaz tatili boyunca sürecek. 12 kişilik sınıflarda görsel destekli eğitim alacak olan öğrenciler, yabancı öğretmen destekli eğitim görecek. Sınıflarda bulunan akıllı tahta ile eğitimlerini daha verimli alacak olan öğrencilere ücretsiz materyaller dağıtılacak.

 

KAMPANYA KİMLERE ÖZEL?

Hürriyet Caddesi Ersoylar İşhanı 4. Katta hizmet veren taşıyan Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği, yetişkinlere özel de kampanyaları bulunuyor. Yaz aylarında İngilizce öğrenmek isteyenlere özel kampanya başlatıldı. Kampanya hakkında bilgi veren Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilcisi Ahmet Uçan, “Kırıkkale’nin ilk ve tek dil okulu Amerikan Kültür Dil Okulu olarak yaz boyunca özel kampanyalarla eğitimlerimizi sürdüreceğiz. 1 seviye alana 1 seviyede dil okulu olarak ücretsiz veriyoruz” dedi.

 

AMERİKA’DA EĞİTİM FIRSATI

12 kişilik sınıflarda kişiye özel seanslar ile eğitim verdiklerini belirten Uçan, “12 kişilik sınıflarda akıllı tahta ile eğitim veriyoruz. İngilizce seviyesine ve kişinin zamanına uygun ders programları hazırlıyoruz. Dil okulumuzda konuşma odaları, ücretsiz materyal, yabancı hoca destekli konuşma kulüpleri ile İngilizceye renk katıyoruz. Ayrıca okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize özel 2 ay Amerika’da eğitim fırsatı sağlıyoruz. Kurs sonunda ise dil yeterlilik belgesi veriyoruz” diye konuştu.

 

AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI

Uçan, “Kurumlarımız, uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okuludur. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarında uygulanan Avrupa Dil Portfolyosu, Avrupa Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemidir.” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu