Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Bugün bir olma günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Şehrimizin tanınmış işadamlarından ve Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, ilimizde faaliyet gösteren radyoların ortak yayınına konuk oldu. Anayasa Değişikliği hakkında açıklamalarda bulunan Ilıcan, neden evet dediğini anlattı.

 

ELİ GÜÇLÜ OLMALI

İlimizde faaliyet gösteren radyoların ortak yayınına katılan Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, Anayasa değişikliği ve halk oylamasına dair açıklamalarda bulundu. İş hayatından ve Kırıkkale’ye verdiği önemden bahseden Ilıcan, sorulan sorulara cevap verdi. Kırıkkale ve il dışında bulunan iş yerlerinde en az birkaç Kırıkkaleli çalıştırdığını söyledi. Anayasa değişikliği ve halk oylamasına neden evet dediğini anlatan Ilıcan, “Almanya, Hollanda, terör örgütleri, hayır dediği için evet diyorum. Bu bir siyasi parti seçimi değil, bu bir memleket meselesi. Hükümetin elinin güçlü olması için evet diyorum” dedi. Evetçi ve Hayırcı diye kutuplaşmaya karşı olduğunun altını çizen Ilıcan, “Evet oyu veren de hayır oyu verende bizim insanımız. Bugün kutuplaşmaya değil birleşme günü. Bu gün yapılan eksiklikleri tamamlama ve bir olma günü” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x