Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Buluşma noktası; Cumhuriyet Meydanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Ramazan Sokağı etkinliğinde Cumhuriyet Meydanı gün geçtikçe daha kalabalık hale geliyor.

İlgi artıyor

Ramazan Sokağı iftar sonrası vatandaşların uğrak yeri oldu. Her geçen gün daha çok ilginin arttığı Cumhuriyet Meydanını vatandaşların nefes alma yeri oldu. Gece geç saatlere kadar Ramazan Sokağı stantlarında bulunan esnafın yüzü de gülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın dünkü programında yine Ramazan Sokağı vardı.

Mehterle hatıra fotoğrafı

Belediye Başkanı Saygılı etkinlik alanına Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, MÜSİAD Başkanı N.Haşim Baloğlu ve bazı meclis üyeleri ile katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar etkinlik alanında sohbet ederek Mehteran takımını dinlediler. Mehteran takımı etkinlik alanında bulunan vatandaşların büyük ilgisini çekti. Mehteran takımının gösterisi gece 00:00’ ta sona erdiğinde vatandaşlar Mehter takımı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Gençlerle sohbet etti

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı etkinlik alanında ayrılırken esnaf ve vatandaşları ile sohbet etti. Bir grup genç Başkan Saygılı ile fotoğraf çekinmek istedi. Başkan Saygılı gençlerin bu isteğini kırmayıp etkinlik alanına gelen gençlerle hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu