Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

BUNA DA CEVAP VER

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizde yayınlanan “Atanur Aydın’ın Referansı Dünya İmamı mı?” Başlıklı haberimizin yankıları devam ediyor. Son olarak gazetemize bir ihbar mektubu ulaşarak İl Özel İdare de usulsüzlük olduğu iddia edildi.
GAZETEMİZE İHBAR MEKTUBU
BUNA DA CEVAP VER - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gazetemizin resmi mail adresine bir vatandaş mail göndererek il özel idaresinde ki usulsüzlüklerden bahsetti. Maile göre İl Özel İdaresi gününde vergi beyannamesi vermezken, vergi dairesi 77.506,95 liralık ceza kestiğini bildirdi. Bu cezanın il özel idaresi bütçesinden ödenmeyeceği iddia edilen ihbarda idarenin usulsüz olarak Vergi Borcu ödemesi olarak gösterildi bildirildi. Ayrıca ihbar da idarenin vergi cezası gibi bir ödeme kalemi olmadığı ve bunun için vergi borcu ödemesi olduğu bildirildi. Bu durumdan Atanur Aydın’ın haberi olduğu ve Kurum Avukatının ödeme yapmayın diye uyardığı ancak Aydın’ın borç ödemesi başlığı ile ödeme yaptırdığı iddia edildi. Bu ödemenin müfettişler tarafından denetlenmediğini ve gözden kaçtığı iddia edilen mailde suç unsuru olduğu söylendi.
SAVCILIĞA İLETTİK
BUNA DA CEVAP VER - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İhbarın gazetemize ulaşması ile birlikte Gazetemiz İmtiyaz sahibi Sırrı Zengin çıktıları ve mail ekinde gönderilen resimleri alarak Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gazetemiz imtiyaz sahibi Sırrı Zengin dilekçesinde “TC vatandaşı olarak sorumluluklarımızı yerine getirerek bu ihbarın Cumhuriyet Başsavcılığınca araştırılarak, suç unsuru ve suçluların bulunması halinde Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde yargılanarak cezalandırılması talebi ile suç duyurusunda bulunuyoruz.” İfadelerini kullanarak suçluların tespit edilmesi ve yargılanması talebinde bulundu.
 
 
TAKİPÇİSİYİZ
BUNA DA CEVAP VER - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYaptığımız “Atanur Aydın’ın Referansı Dünya İmamı mı” Başlıklı haberden sonra basın bildirisi yayınlayarak gazetemize özel çıkarları için haber yaptığını iddia ederek iftira atan Atanur Aydın’ın sorumluluğunda bulunan İl Özel İdaresinde ki tüm yolsuzluk ve usulsüzlüklerin takipçisi olmaya devam edeceğiz. 10 yıllık yayın hayatında Gazete, Radyo ve İnternet Haberciliğinde Kırıkkale’nin bir numarası olarak vatandaşlara en doğru, en net, en acar, en cesur, en gözü kara haberleri Özgür bir şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz. Gerek hukuk yolu ile ve gerekse basın yolu ile Kırıkkale’de kim vatandaşın kursağından kısarak verdiği vergiler üzerinde usulsüzlük yapıyorsa, milletin makamında millete ihanet ediyorsa açığa çıkartacak ve hukuk yolları ile cezalandırılması için ne gerekiyorsa yapacağız.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x