Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bunu bile beceremedin rektör!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bugün Kırıkkale Üniversitesi 2015-2016 akademik eğitim yılı mezuniyet töreni düzenliyor. Organizasyon da her zamanki gibi yine hata yapan Kırıkkale Üniversitesi, Başpınar Stadyumunu temizletmekte bile aciz kaldı. Stada gelen tüm öğrenci aileleri ve davetliler durumu hayretle karşılarken, koltukların oturulmayacak kadar pis olması tepkiye neden oldu. Davetliler koltukları peçetelerle tek tek temizlerken, öğrenciler ise böylesine özel bir günde rezil olmaktan dolayı bir hayli rahatsız oldu.

 

Bunu bile beceremedin rektör! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bunu bile beceremedin rektör! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bunu bile beceremedin rektör! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bunu bile beceremedin rektör! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Bunu bile beceremedin rektör! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu