Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

BÜYÜK BULUŞMA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor Kayyım Heyeti Başkanı Abdullah Pekgöz, ASKF Başkanı Sırrı Zengin, T.M. Kırıkkalespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Zekai Tufan, Ankara’da TFF Başkan Vekili İbrahim Usta ile görüştüler.
KUPA 10 EYLÜL’DE
Yapılan görüşmede 2015-2016 sezonu Bal Ligi Şampiyonu Kırıkkalespor’un kupasının 10 Eylül’de Fikret Karabudak Stadında oynanacak maç öncesinde verilmesi karara bağlandı. Kupa seremonisine bizzat katılacak olan TFF Başkan vekili İbrahim Usta “Kırıkkalespor, taraftarı ile şehri ile bütünleşmiş ve liglerimize renk katan bir takım. Bu denli futbola düşkün olan şehirlerin daha üst liglerde mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum. Kırıkkalespor, köklü ve güçlü bir futbol takımı. 4 yılda 3 sefer küme düşerek sevenlerini üzdü, ancak geçen sezon yeniden bir diriliş gösterterek ligi şampiyon tamamladı ve sevenlerini mutlu etmesini bildi. Ben Kırıkkalespor’un daha üst liglere çıkacağına, bunun temelinin Kırıkkalespor’da var olduğuna inanıyorum. Kırıkkalespor’a her zaman yardımcı olacağım, ne gerekiyorsa yapacağım” ifadelerini kullandı.
KUPAMIZI ALIP, KUPAYA YÜRÜYECEĞİZ
Kırıkkalespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ancak ne pahasına olursa olsun dim dik ayaktayız. Bütün sıkıntıları bir bir aşıyoruz, çok iyi transferler yaptık. Alt yapıya önem veren ve genç futbolcuları değerlendiren tecrübeli bir teknik direktörle yola devam ediyoruz. Geçen sezon bize şampiyonluk gururu yaşatan ekibimizi koruduk. Üstüne 3. Ligin başarılı futbolcularını ve genç yeteneklerini ekledik. Bugün TFF Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Usta ile çok olumlu bir görüşme yaptık. Usta Kırıkkalespor’un tarihine, başarılarına hakim, Kırıkkale’yi tanıyan bir isim. Kırıkkalespor’un bu kadar takip edilmesi bizleri sevindirdi. Allah izin verirse 10 Eylül’de mabedimizde Fikret Karbudak Stadında Kırkhan Maçı öncesi kupamızı bizzat İbrahim Usta’dan alacağız ve yeni bir kupa için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x