Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Büyük mücadeleyi taçlandırdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Keskin’de program gerçekleştirildi. Programda konuşan Kaymakam Muammer Köken, “Mehmet Akif Ersoy, büyük mücadelelerin verildiği yıllarda önemli bir destan yazmıştır” dedi.

 

PROTOKOLDEN BÜYÜK İLGİ

Keskin Kaymakamlığı tarafından İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile öğrenciler katıldı.

 

HER SATIRINDA İÇİMİZ TİTRİYOR

Törende konuşma yapan Kaymakam Köken, “Mehmet Akif Ersoy, büyük mücadeleler veren bu millete İstiklal Marşını hediye ederek taçlandırmıştır. Hiçbir satırında kelimesinde önemini kaybeden, değerini kaybeden bir mısra dahi bulamıyoruz. Bu millet, bu marşı kolay şekilde yazdırmadı. Biz hala bugün, bu şiiri okuduğumuzda her bir satırında içimiz titriyor” dedi.

 

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLDİ

Köken, “15 Temmuz gecesi bu ülkenin gençleri, istiklaline sahip çıktı. Gürültüsünden bile ürperebilecek zırhlı araçların önünde durdu. Gençler geleceklerine sahip çıktı. Bizler bu duygu ile yaşadığımız müddetçe bayrağımızın kıymetini bildiğimiz müddetçe Allah, bir kez daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmayacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ilçede şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile protokol üyelerine katılımlarından dolayı çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x