Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Çakıcı’dan Cumhurbaşkanına mektup

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin T Tipi Cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a mektup yazdı. Çakıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı mektubu Haber71.net olarak okurlarımızla paylaşıyoruz.

Keskin T Tipi Cezaevinde yatmakta olan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yazdığı mektupta şu ifadeleri kullandı, “Sayın Cumhurbaşkanım 15 Temmuz’dan sonra bir basın açıklamam da Devletin bekasına sahip çıktığınız sürece hakkınızda doğru konuştuklarınız için evet Devlet beka sına sıkıntı veriyorsa hayır konuşacağımı, daha evvelde dile getirmiştim. 15 Temmuz ‘dan sonraki dik duruşunuzdan özellikle Uluslararası söylemleriniz Devletimiz ve Aziz Milletimiz için tüm sözlerinizin bazı basın açıklamalarımda her sözün altına imza attım, çünkü onlar doğru söylemlerdi. Bu cümleyi kullanırken yalakalık olarak yaptığımı algılarsanız son günlerde acaba Alaattin ÇAKICI ceza evinden çıkmak için anlamında düşünürseniz ben mezardaki Babama bile yalakalık yapmam. Bilirmisiniz Ölüm insanı cezaevinde de hastanede de sokakta da adliye koridorunda da yakalar. Ölüm şerefli bir insan için kaybetmek değil (kazanmaktır)”

“Sayın Cumhurbaşkanım belki içinizden geçer kamuoyunun da içinden geçebilir. 15 Temmuzdan sonra söz verdim şimdide bu mektubu yazıyorum. Bu adam dengesiz mi diyebilirler , bu adam yedisinde neyse yetmişindede odur. Söz erkeğin ağzından çıkar. Yaptığınız her şeye, devlet adına doğru olan her söyleminiz Devlet bekasına gönül vermiş Vatan sever gibi Alaattin ÇAKICI içinde onurdur . Bu aziz millet şahsınız ve aileniz gemileri yaktığınızı bilmektedir. Yukarında ifade ettiğim gibi mezardaki Babam Ali ÇAKICI ya bile yalakalık yapmam. Belki size birileri yanlış bilgi vermektedir. Kim ölümden korkuyorsa o ALLAHA iman etmeyen şerefsizdir. Benim için ölüm RABBİME kavuşmaktır. Devletimizin bu zorlu sürecinde Adalet Bakanlığına bağlı cezaevi kurumlarında ve bunların bağlı bulunmuş oldukları genel müdürlükte gelişen olaylardan direk haberiniz olmayabilir. İşiniz başınızdan aşkın nereye yetişesiniz. 64 yıllık hayatımda iğne ucu kadar Devletime değil hata yapmak iğne ucu kadar hayalimden geçirmedim. Birileri beni bu yaştan sonra devlet düşmanı yapmak için yıllardır uğraşıyor Devlet düşmanı olmayı hayalimde düşünürsem ALLAH ocağımı kapatsın. Siz ve Devletinde bağlı namuslu bürokratlar AZİZ TÜRK MİLLETİ şunu bilmeli birileri ya kendine gelir, eğer adamlıkları varsa beni öldürtürler. Ama onlarda teke yumurtası ne gezer. Gelişebilecek bireysel müessif herhangi bir olayı Devlet bazına çekilmemesi  için bu satırlar kaleme almıştır”

“Yatmış olduğum cezaevine sıhhatim açısı için sevk edildim, buranın havası sıhhatime iyi gelmektedir. Nedense geldiğim günden bu güne kadar her türlü her şeyi denediler, kameralarda belli her seferinde rezil oldular.  Daha evvel Mehmet Fatih BERİVANLI ‘ya bir mektup göndermiştim. Ama Devlet göndermediği sürece bu cezaevinden hiçbir yere gitmek istemiyorum. Burayı karıştıran gizli güç yürekleri yetiyorsa beni öldürebilirler. Yukarıda ifade etmiştim, tekeyi bıraktık koç yumurtaları bile yok. Bu cezaevine ve bu Şehir e ismim ağır mı geldi? Kimin benimle ne işi varsa cezaevinin içinde ulaşamıyorlarsa bazen Hastane ye gidiyorum kiralıkta tutabilirler. Hiç sorun değil. Yaşamım benim için bir bedeli olduğu gibi bu tip insanlarında düşüncelerinde bir bedeli olması gerekli. Efendim kullandığım bu cümle laf olsun diye değil insanlar devrilir, arkasından çok büyük depremler oluşur. Bu yazıya dökülen cümleler sizin şahsınızla ilgili değildir. Onlar kendilerini biliyorlar şahsınıza ve AZİZ TÜRK MİLLETİNE saygılarımla arz ederim”Çakıcı mektubun sonunda şu notu yazdı, “NOT: Devlet beni nereye gönderirse seve seve giderim. Orada beni ölüm bile beklese yazının içerisinde ifade ettiğim gibi, şerefiyle ölmek kayıp değildir Onurdur”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x