Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çakıcının Sözleri Kimi Rahatsız Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun yıllar cezaevlerinde bulunan Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Keskin cezaevinden gündeme dair basına gönderdiği mektupta sevilen sanatçı Orhan Gencebay ve Kadir İnanır’ı sert bir şekilde eleştirmişti.Ünlü kabadayı Alaattin çakıcı cizaevinden basına mektupla gönderdiği açıklamada, “Hâlâ Kadir İnanır ve Orhan Gencebay akil adamlar ağzıyla konuşuyorlarsa birer vatan hainidirler.” ifadelerini kullanarak, Orhan Gencebay’ı 25 yaşından beri tanıdığını, Kadir İnanır’ın babası “Mehmet Amca” ile anneanesinin Sürmene’den dayı-hala çocukları olduğunu belirtti.
Alaattin Çakıcı’nın Sözleri Rahatsız mı Etti?
Çakıcı, Sosyal medya sitesi Facebook’tan yayınladığı resimlerden dolayı bazılarının tepki gösterdiğini ifade ederek “Kimi dost seçeceğim, kimi de dost seçmeyeceğim kimsenin iradesinde değil, kendi irademdir. Her ikisini de iyi tanıyorum. Her ikisi de Milliyetçi, Ulusalcı birer Atatürkçülerdir. Geçmişte barış süreci adı altında rezil, devletimizin bekasına hiç bir fayda getirmeyecek bir yanlış süreçte görev almışlardır.” diyerek çıkıştı.
Her insan geçmişte hata yapabildiğini ancak şu anki konumun önemli olduğunu savunarak, “Hâlâ Kadir İnanır ve Orhan Gencebay akil adamlar ağzıyla konuşuyorlarsa birer vatan hainidirler. Konuşmuyorlarsa linç edilmesi bir haksızlıktır.” dedi.
Alaattin Çakıcı zaman zaman gündemle alakalı basın açıklamaları yaparak ta fikrini beyan ediyor. Çakıcı, fikrini beyan ederken sağa-sola yaslanmadan, kırılmadan, yumuşak bir dil kullanmadan lafı ağzına geldiği gibi söyleyen bir insan. Özellikle milli meselelerde lafını esirgemeyen Çakıcı, değerli sanatçılarımızı sevdiğini ancak mesele millet meselesi olunca tanımadığını söylemek istemiştir. Sayın Gencebay ve Sayın İnanır’ın geçmişte “Akil İnsanlar Heyeti”nde bulunmalarını ” Her insan hata yapabilir” olarak değerlendirirken diğer taraftan da bu hassas dönemde hala “Akil insanlar” ağzıyla konuşuyorsalar bununda yanlış olduğunu dile getirmiştir.
Alaattin Çakıcı sözlerinde haksız değildir.
Geçmişte insanlar hata yapabilmiştir. Ancak türk toplumu ve Devleti yönetenler bu politikanın yanlış olduğuna inanarak bugün terörle hiç bir şekilde masaya oturulmayacağı kararını alarak terörün her türlüsüne karşı mücadele etme kararını almışsa böyle bir zamanda hala Akıl insanlar ağzıyla konuşarak bu gün devletin politikası tekzip edilmemelidir. Özellikle şu andaki hassas dönemdi bunlara dikkat edilmelidir. Çakıcı aslında özet olarak bunları söylerken hiçte haksız olmadığı görülecektir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x