Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Çakır güven tazeledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SAADET PARTİSİ KIRIKKALE MERKEZ İLÇE 6’NCI OLAĞAN KONGRESİNİ KÜLTÜR MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Çakır güven tazeledi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, makam mevki gibi basit beklentilerinin olmadığını, bir dava güttüklerini belirterek, “Siyonizmin yüz yıldır kurmuş olduğu tezgahı bozup kökünden değiştirmek için çalışmalar yapıyoruz.”dedi.

 

KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRMEK

Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, yoğun katılımla İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Selami Çakır’ın güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçildiği kongreye, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, İl Sorumlusu Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, İl Başkanı Faruk Vurgun, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, makam mevki gibi basit beklentilerinin olmadığını, bir dava güttüklerini belirterek, “Siyonizmin yüz yıldır kurmuş olduğu tezgahı bozup kökünden değiştirmek için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

 

TÜRBİLANS DÖNEMİ

Tongüç, dünyada ve özellikle Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler hakkında şunları kaydetti: “Siyonizm, ideallerinin artık son noktasına geldiğine inanmış. 1897 Basel planında olduğu gibi ‘Kudus’ü ele geçireceğiz,  yeryüzünde İslam’ı kendi ideallerimiz uğrunda diz çöktüreceğiz’ demelerindeki çalışmaların artık sonuna geldiğini düşünüyorlar. Amerika dahil olmak üzere Batılı bütün ülkeler, İsrail’de bu yapılanmanın oluşması için bütün güçlerini ortaya koymuş durumdalar. Şimdi bunun vaktinin geldiğine inanıyorlar. Bunu bir an evvel gerçekleştirmek, ülkemiz dahil, İslam dünyasını tamamen paramparça etmek hususunda planlarının artık sonuna gelmiş durumdalar. Bunun türbülansının başladığı dönemi yaşamaktayız.”

 

ŞEVKLE ÇALIŞAN DAVA  ERLERİYİZ

Nice bin yıl bu topraklarda inançlarıyla ayakta kaldıklarını ve yine kalmaya devam edeceklerini anlatan Tongüç, milli görüşçülerin tuttuğu kapının, milletin kurtuluş kapısı olduğunu kaydetti. Tongüç, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara ve yaşanan tehlikelere işaret ederek, bütün bunlarla mücadele ederken en büyük gücün insan olduğunun altını çizdi. Selami Çakır, teşekkür konuşmasında ; Bizler, Milli Görüş Lideri rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi “ Hak  bildiğimiz davaya koşarak , koşamazsak yürüyerek , yürüyemezsek, sürünerek gideriz diyen ve o şevkle çalışan dava erleriyiz”

 

YENİ SİYASETE İHTİYAÇ VAR

Türkiye’nin yeni bir siyasete ihtiyacı var. Türkiye’nin Saadet Partisine her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Saadet Partisi Huzur, Barış ve Kardeşliğin teminatıdır. Biz aziz milletimize olan muhabbetimizden, bu mübarek vatana bağlılığımızdan, ülkemize olan sevgimizden dolayı, aynı şevk ve aynı heyecanla hizmete devam edeceğiz. Hayra Motor,  Şerre Fren olacağız. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Yerel Seçimlerde canla başla çalışacağız. Herkesin kapısını çalarak, herkesi kucaklayarak, kimseyi ihmal etmeden; İnançlı, heyecanlı, azimli bir kadro ile seçmenlerimize ulaşacağız, gönülleri kazanarak ikna edeceğiz, en hayırlı ve bereketli çalışmaları yaparak bu seçimlerden inşallah zaferle çıkacağız.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x