Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çalan değil, çaldıran atıldı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hırsızlık olayı ile çalkalanıyor. İddiaya göre; bir miktar para çalan hemşire yerine, şikayet eden firma görevlisi işten çıkarıldı.

KAMERA KAYITLARINDA VAR İDDİASI

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nde görevli hemşire Ş.K, bir implant firması görevlisi olan S.G’nin çantasından 300 dolar çaldı. Parasının çantasında olmadığını fark eden S.G. polise başvurdu. Kamera kayıtları üzerinden yapılan incelemede parayı hemşire Ş.K’nın çaldığı belirlendi. Olayla ilgili adli süreç başladı.

HEMŞİREYİ SEKRETER KURTARDI İDDİASI!

Olayla ilgili olarak Fakülte Dekanlığı’nın tavrı ise S.G’ye ikinci şoku yaşattı. Dekanlık sekreterinin akrabası olduğu öğrenilen ve parayı çaldığı iddia edilen Ş.K’nın yerine, S.G. işinden oldu. Dekanlığın aldığı bu tavrın karşısında ikinci kez şok yaşayan S.G. işten çıkarılması hakkında da mahkemeye gidecek.  Kamuoyu iddia edilen hırsızlık olayı ve işten çıkarılma olayı ile ilgili dekanlıktan açıklama bekliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu