Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çalılıöz YOL’suzluktan şikayetçi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yıllar önce doğalgaz çalışması için kazılan yollar halen yapılmaması vatandaşı çileden çıkarttı. Kırıkkale Belediyesi birim müdürlüğüne defalarca başvuruda bulunan mahalleliye söz verilmesine karşı halen yollar yapılmaması bardağı taşıran son damla oldu.

 

MAHALLEYE UĞRAMADILAR

Gün geçmeden vatandaşların çilesi daha da artıyor. Seçim meydanlarında söz veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı verdiği sözleri yerine getirmemeye devam ederken, bir yol sorunu da Çalılıöz mahallesi Nene Hatun Caddesi 406’ıncı sokaktan geldi. Defalarca Kırıkkale Belediyesine gidip istekte bulunan ve her gittiklerinde söz verilmesine karşı yolların yıllardır yapılmamasından şikayetçi olan vatandaşlar, çaresiz olduklarını söylediler. Seçim sonrası bir kez belediye ekiplerinin yola kum dökmesinden sonra bir daha mahalleye uğranmadığını söyleyen mahalleli, yaz aylarında dökülen kumların tozmasından dolayı rahatsız olduklarını belirttiler.

 

ARAÇLAR SÜREKLİ SANAYİDE

Yağmurlu havalarda çamur içinde yürümekten bıktıklarını ve sürekli tozan yol nedeniyle evlerinin bahçesinde ve balkonlarda oturamadıklarını belirten Çalılıöz Mahallesi sakinleri, mahalle muhtarının da yol konusunda Kırıkkale Belediyesine başvuruda bulunmasına karşı hiçbir çalışma yapmadığını söylediler. Yıllardır yapılmayan yollar yüzünden araçlarının da sürekli sanayiye götürmek zorunda kalan mahalleli Kırıkkale Belediyesinin bir an önce yollarının yapılması konusunda seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu