Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI BÜROKRATLARI KIRIKKALE’DE BİRARAYA GELDİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  bürokratları, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında ilimize bir dizi ziyaretlerde bulundular.

BAKANLIK BÜROKRATLARI KIRIKKALE’DE BULUŞTU
SGK İl Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısına Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Özge Songül ve İŞKUR Daire Başkanı Özlem Küpeli katıldı.

GEREKLİ TALİMATLAR VERİLDİ
Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Seferberlik başlanması için talimat verdiğini söyleyerek, “Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’da Konya’da açıkladığı gibi “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” konusunda gerekli talimatları verdi. İlk açılışını Konya’da yapmıştık” diye konuştu.

SEFERBERLİK İÇİNDE MÜCADELE ŞART
Her Cuma Bakanlığın bütün bürokratları 81 ilde birer birer dolaşarak sorunları yerinde görüştüklerini dile getiren Ayrım, “2023 hedeflerine ulaşmak için açıklarınızı tespit edip bu konuda illerde gerekli çalışmaları yapmak için buradayız. Birlik ve beraberlik içerisinde sorunları aşmak için bir aradayız. Milli Seferberlik içinde mücadele şart, sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var”

İŞÇİLER VE İŞVERENLER İLE BİRARAYA GELDİLER
Yapılan basın toplantısının ardından SGK bürokratları işçiler ile birlikte yemek yediler. Daha sonra Bakanlık Bürokratları Kırıkkale’de işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenerek, görüş ve önerileri alındı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x