Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

“Çalışmaların meyvesini alıyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet içi eğitim düzenledi. İl Müdürü Kırbaş, il genelinde yapılan çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

“KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”
Toplantıya İl Müdürü Recep Kırbaş’ın yanı sıra müdür yardımcısı ve şube müdürleri ile diğer personel katıldı. Toplantının açılışında bir konusma yapan Recep Kırbaş; Kırıkkale’de hem merkezde hem de ilçelerde teknik ve idari olarak tarımsal faaliyetleri arttırmak ve çesitlendirmek için ilde bulunan kurum ve kuruluslarla koordineli bir şekilde çok yönlü bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bu çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

ETKİN HİZMET BİRLİKTELİĞİ
Toplantıda daha sonra söz alan İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan; kurumlarda işlerin aksatılmadan başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için insan kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması gerektigini, bunun başarılabilmesi için de hizmetiçi eğitimlerin çok önemli olduğunu ifade etti. İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Nevzat Kal’da bir konusma yaparak personellere idari ve mali konularda bilgilendirmede bulundu. 6245 sayılı muhasebe kanunu ve mali mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Toplantılarda görevlerde verimlilik için insani, etik ve mevzuat geregi yapılması gereken konular hakkında personellere bilgiler aktarıldı.  Toplantılarda şube müdürleri ve personeller de anlatılan konularla ilgili olarak görüş ve düsüncelerini paylaştılar.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu