Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Cami inşaatını incelediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz’ın Nur Camii inşaatı inceleme programına katıldı.
BİLGİ ALDILAR
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve İl Müftüsü Bekir Gerek ile Nur camii inşaatını incelemede bulundu. İl Müftüsü Bekir gerek cami inşaatını geldiği son durum ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da bulunduğu heyete bilgi verdi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, ziyaret esnasında Belediye Başkanı Saygılı’ya belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladı. Nur Cami İnşaatının incelenmesinin ardından Saygılı, heyet ile birlikte Kutlu doğum haftası program çerçevesinde düzenlenen yemeğe katıldı.
TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Saygılı makamında tebrik ziyaretlerini de kabul etmeye devam ediyor. Kırıkkale Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Bülent Pişi, Karadenizliler Derneği Başkanı Prof. Dr. Sedat Kaygusuz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Başkanı Öğretim Görevlisi Kemalletin Çetiner Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Doktorlar Sitesi Dr. Bülent Özdemir ve arkadaşları, Esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Köksal Tonga ve Yönetim Kurulu üyeleri, Özkarttallar yönetimi, Kavurgalılar Dernek Başkanı ve Yönetimi Es Turizm Ömer Değirmenci ve Yönetimi ve vatandaşlar Saygılı’ya tebrik ziyaretlerinde bulundular. Saygılı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
 

Başa dön tuşu