Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Can derbi ile başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin Bölgesel hakemlerinden Dursun Can bu hafta sonu U2 Liginin derbi maçını yönetti. Konya’da oynanan ve ev sahibi Torku Konyaspor’un Galatasaray’ı 4-1 yendiği maçı yöneten Can verdiği kararlar ile taktir topladı
 
KARATAŞLIK VE YEĞNİ YARDIMCILIĞINI YAPTI
İlimizde Bölgesel hakem denince ilk akla gelen isim olan Dursun Can sezonu U21 liginin derbisi ile açtı. Yaz döneminde Merkez Hakem Kurulunda yapılan değişiklikten sonra Klasman atlaması beklenen Dursun Can’a beklenen müjdeli haber gelmemişti. Buna rağmen dikkatler üzerinde olan Can’a u21 ligi derbi maçı verildi. Hafta sonu Konya’da oynanan Torku Konyaspor- Galatasaray maçında düdük çaldı. Maçı yöneten Can’ın yardımcılıklarını Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Ömer Karataşlık ve Ankara Bölgesi hakemlerinden Fatih Yeğni yaptı. Karılaşmanın dördüncü Hakemi ilimiz hakemlerinden Uğurcan Gökler yaptı. Ev sahibi ekibin 4-1 kazandığı karşılaşmada Can verdiği yerinde karalar ile maçı izleyenlerden geçer not aldı.
Can derbi ile başladı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu