Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ramazan Can Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Merkez’e bağlı tüm köylerine çıkarma yaptı. Can dün Delice’ye bağlı 6 köyü de ziyaret ederek köy gezilerini tamamladı.

 

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Seçim çalışmaları kapsamında 3 ilçe ve Merkeze bağlı tüm köyleri gezen Can köylülerin sıkıntılarını dinledi. Yaşanan sıkıntılara anında çözüm bulan Can gittiği tüm köylerde herkesin gönlünde taht kurdu. Can Delice’ye bağlı Akboğaz, Kuzeyyurt, Sarıkaya, Baraklı, Çoğul ve Baraklı köylerini ziyaret etmemişti. Dün bu 6 köyü de ziyeret eden Can köy gezilerini tamamladı. Köylülerin Ramazan Can’a olan yakınlığı ve sevgisi dikkatlerden kaçmadı. 7’den 70’e köylülerle sohbet eden ve dertlerini dinleyen Can ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünü hatırlatarak köyde yaşayan tüm vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti. Can çocuklara da hediyeler ve harçlık verdi.

 

TAYYİP’İ BAŞKAN YAPIYONUZ MU?

Ramazan Can köylere yaptığı ziyarette vatandaşların taleplerini yakından takip ediyor. Can, köy ziyareti sırasında yolun bozuk olduğunu fark edince, ‘Vatandaş dile getirmeden, ben bu sorunu çözüleceğini söyleyeyim’ diyerek vatandaşlarla sohbete başladı. Can, ‘Biliyorum köyün yolunu söyleyeceksiniz’ diyerek söze giriyor ama girmesi ile susması bir oluyor. Çünkü köy sakinleri, ‘Yolu molu bırak şimdi. Sen Tayyip’ten bahset. Tayyip’i başkan yapıyonuz mu? Onu söyle’ diyerek Can’ın sözünü kesen köylülere Can da ‘sizlerin desteğiyle Uzun Adamı Başkan yapacağız’ dedi.

CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri CAN KÖY GEZİLERİNİ TAMAMLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu