Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Can vermeye hazırız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Av. Ahmet Eroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Duş ve Yetimleri Derneği ziyaret etti. Eroğlu, şehit aileleri ve gazilere, “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi. 

‘GÖZÜMÜZÜ KIRPMADIK’

Düzenlenen ziyarette Dernek faaliyetleri hakkında Dernek Başkanı Rıfat Öcal’dan bilgi alan Belediye Başkan Adayı Eroğlu, “Partili arkadaşlarımla beraber Derneğinizi ziyaretimizde olağanüstü manevi ve derin duygular içindeyiz. Bu milletin evlatları olarak bizler tarih boyunca özgürlüğümüz ve vatanımız uğruna canlarımızı vermekten kaçınmadık. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı’nda vatansever Atalarımız yedi düvele karşı savaşıp, canları pahasına özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kurmuşsa bugünde bu vatanı korumak için can vermeye hazırız.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Derneğiniz çatısı altında bulunan Şehit ailelerini, Gazileri ve yakınlarını ziyaretim vesilesi ile ayakta selamlıyorum. Partimiz ve Şahsım adına maddi, manevi her türlü Derneğinizin ve Şehit Gazi ailelerinin yanında olduğumuzu beyan ediyorum. Allah tüm Şehitlerimizin ve aramızdan ayrılan Gazilerimizin mekânlarını cennet eder inşallah” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu