Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

CAN’A YOĞUN İLGİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim çalışmalarının devam etmesine rağmen Parti binasında gerçekleşen Halk Günlerine ara vermeyen Milletvekili Ramazan Can önceki gün yine vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

HAFTADA 2 GÜN YAPILACAK

Her fırsatta vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen Ramazan Can’a olan ilgi her geçen gün artıyor. 25. Dönem Milletvekili Adayı olmasına ve seçim çalışmalarının başlamasına rağmen Halk Günlerine önem veren ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Ramazan Can önceki gün yine parti binasında gerçekleşen Halk Günü’nde vatandaşlarla yakından ilgilendi. Birebir herkesle görüşen ve vatandaşların her derdine çözüm üreten Can vatandaşların büyük takdirini topluyor. Halk günlerinin önemine değinen Can, ‘Geçmiş dönemde haftada bir gün Cuma günleri yapılan Halk Günü’nü bundan sonra Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere ikiye çıkaracağız ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz’ dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu