Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çanakkale geçilmez

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı H. Yücel Kızık “Çanakkale Zaferinin ve Kurtuluş Savaşının; bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadele ile kazanıldığını belirterek, ’’Bölücülük ve irtica tehdidiyle karşı karşıya olduğumuz günümüzde de laik Cumhuriyetimiz ile kazanımlarını, ulusal birlik ve toprak bütünlüğümüzü aynı anlayışla savunup koruyacağız’’ dedi.

 

ÖZGÜRLÜK RÜZGARININ DA HABERCİSİ OLDULAR

Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünün gurur ve mutlulukla kutlandığını belirten yücel Kızık “Çanakkale’de düşman kuvvetlerine ’dur’ diyen Mustafa Kemal ve arkadaşları, gelecekte verilecek Kurtuluş Savaşıyla dalga dalga yayılacak bağımsızlık ve özgürlük rüzgarının da habercisi oldular. Ülkemize yönelik emperyalist saldırıyı püskürten ve ’Çanakkale geçilmez’ dedirten şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizden hem bugünümüz, hem de geleceğimiz için alınması gereken ders; bağımsızlıktır, özgürlüktür, birliktir” diye konuştu.

 

ULUSAL BİRLİK

Merkez ilçe başkanı Kızık “Etnik köken ile inanç farklılığı gözetmeden Anadolu’nun dört bir yanından Çanakkale’ye gelen ve anayurdu savunmak için canını veren, kanını döken askerlerimiz, 102 yıl önce işgalcilere karşı omuz omuza mücadele ettiler. Çanakkale Zaferi de Kurtuluş Savaşı da bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadele ile kazanıldı. Bölücülük ve irtica tehdidiyle karşı karşıya olduğumuz günümüzde de laik Cumhuriyetimiz ile kazanımlarını, ulusal birlik ve toprak bütünlüğümüzü aynı anlayışla savunup koruyacağız. Bu inanç ve kararlılıkla Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABER: MERVE ZENGİN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x