Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Carmine Hotel’den şampiyonluk çeki

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de faaliyet gösterdiği günden itibaren yaptığı olumlu hizmetleriyle adından söz ettiren Carmine Hotel, daha önceden Türk Metal Kırıkkalespor’un şampiyon olması durumunda sağlayacağı 5 bin TL prim sözünü yerine getirdi.

 

Fabrikalar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ve alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan Carmine Hotel, daha önceden Türk Metal Kırıkkalespor’un şampiyon olması durumunda sağlayacağı 5 bin TL prim sözünü yerine getirdi. Carmine Hotel Genel Müdürü Ayşe Şahin, takımın Genel Sekreteri Zekai Tufan’a 5 bin TL’lik prim çekini takdim etti.

 

BİR ÜST LİGE TAŞIDILAR

Kırıkkale her zaman her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır diyen Şahin, “Bunun için buradayız. Türk Metal Kırıkkalespor’lu futbolcular alınlarının akıyla takımımızı 3.lige taşıdılar. Bu bizi son derece gururlandırdı. Kırıkkale de herkes üzerine düşen görevi yerine getirse takımımızın daha üst liglerde yer alır. Biz her zaman Kırıkkalespor’un yanında yer almayı kendimize borç sayarız” dedi.

 

TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ

Türk Metal Kırıkkalespor Genel Sekreteri Zekai Tufan ise “Bizleri verdikleri sözü yerine getirerek sevindiren Carmıne Hotel başta Genel Müdürü Ayşe Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x