Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ÇelebiEğitimGündemKırıkkaleManşet

Çelebi Ortaokulunda Z Kütüphane açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi Ortaokulunda Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphane açıldı.
 
HÜKÜMET KONAĞI DA İNCELENDİ
Çelebi Ortaokulunda (Z) Kütüphane Açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İlçe Kaymakamı Ayhan Abatay, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Çelebi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Acar ve kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı. Kaymakamlık ziyareti sonrasında Çelebi Ortaokuluna gelen heyet, Z Kütüphanenin açılışını yaptıktan sonra ilçede bulunan hükümet konağının yeni binası incelendi.
 
RAHAT VE KONFORLU
Kütüphanenin açılışında konuşma yapan Kaymakam Abatay, kitap ile öğrencinin ayrılmaz bir ikili olduğunu belirterek, bilgiye ulaşmak için öğrencilerin her an uzanabilecekleri bir kitabın olması gerektiğini ifade etti.  Kaymakam abatay, “Çelebi Ortaokulumuz zenginleştirilmiş kütüphaneye kavuşturuldu. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve halkımıza hayırlı olsun. Zenginleştirilmiş kütüphane kapsamında kitap, internet erişimi, bilgisayar ve zeka geliştirici materyallerle yeni bir kütüphane konsepti oluşturduk. Bu sayede öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız kütüphanede teknolojik imkanlardan üst düzeyde istifade edecek, aynı zamanda rahat ve konforlu bir şekilde de zaman geçirmiş olacaklardır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu