Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Cenaze nakil aracı teslim alındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Karakeçili Yörük Türkmenler Kültür Derneği tarafından hibe olarak gelen cenaze nakil aracını teslim aldı.

 

Aracı teslim alan Başkan Özçelik, yaptığı açıklamada, belediye olarak cenaze hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Çalışma arkadaşların işini kolaylaştırmak ve vatandaşın da hızlı hizmet almasını sağlamak için araç filolarını güçlendirdiklerini belirten Özçelik, şöyle konuştu: “Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde vatandaşımızın yanındayız. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Araç filomuza bir araç daha kattık. Böylece cenaze işleri biraz daha hızlanacak. Belediye olarak cenaze evlerine çadırlarını kurarak ilk gün yemeklerine yardımcı oluyoruz. Cenaze sahiplerinin hüzünlü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Belediyemizin eksiği olan cenaze nakil aracını da derneğimiz hibe etti. Bu araç desteğinden dolayı derneğimiz yönetimine teşekkür ediyorum.” Dernek Başkanı Erol Elidemir ise cenaze nakil aracını belediyeye hibe ettiklerini, her zaman belediyenin yanında olduklarını söyledi. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x