Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Çerikli’de Bilim ve Sağlık Şenliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Çerikli beldesinde Çerikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Bilim ve Sağlık Şenliği” düzenledi. Yapılan şenliğe büyük ilgi gösterildi.

 

Geliştirdikleri bilimsel projelerini ve sağlık alanındaki becerilerini sergileme fırsatı bulan öğrenciler, müzik dinletisi, görsel ve bilimsel gösteriler ile de büyük taktir topladı. Bunun yanında beldedeki ev hanımları ve öğrenci velileri de yaptıkları yöresel yemeklerle şenliğe katılanlara unutamayacakları bir ziyafet sundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Özdemir,  bir yıl süresince büyük emek harcayarak mesleki alanda kendilerini geliştirmek isteyen öğrencilerin, bu organizasyon ile güzel bir fırsat yakaladıklarına söyledi. şenliği gerçekleştiren öğrencileri ile kendilerine her konuda destek olan Çerikli Belediye Başkanı  Nuh Şahin,  belde esnafı ve halkına çok teşekkür eden Özdemir, bu şenliklerin gelecek yıllarda da büyüyerek devam edeceğini ifade etti.

 

SERGİ GEZİLDİ

Kırıkkale üniversitesi öğrencilerinin de destek verdiği şenliğe katılan Delice İlçe Kaymakamı Nevzat Karaca, Delice Belediye Başkanı Turgut Özden ve beraberindeki heyet sergileri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Okul öğrencileri ise ziyaretçilere sağlık taraması gerçekleştirerek çeşitli hediyeler sundular.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x