Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceGündemKırıkkaleManşet

ÇERİKLİYE SULAMA MÜJDESİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DSİ 5. Bölge Müdürlüğü toplantısında Çerikli İlçesinin arazi sulama projesi masaya yatırıldı. Yüklenici firma ile müdürlük arasında projenin detayları konuşuldu.
 
DSİ 5. (Ankara) Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Yüzer, Şeref Dağdelen, Proje ve İnşaat Şube Müdürü Gökhan Görkem, Planlama Şube Müdürü Şener Ergül, YAS Şube Müdürü Hasan Deveci ve ilgili teknik personel ile Yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla 2 Ağustos 2016 tarihinde “Kırıkkale – Gelingüllü Projesi Çerikli Sulaması Proje Yapımı Toplantısı” gerçekleştirildi
 
7 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA
Proje kapsamında, Kırıkkale ili Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesi ile mansapta Kızılırmak nehri arasında, Delice çayı vadisi boyunca sağ ve sol sahilde uzanan toplamda brüt  110 bin 300 dekar alanın sulama şebekesi ile gerekli tesislerinin aplikasyona müstenit projeleri hazırlanacak. Su ihtiyacı Kızılırmak’tan Pompa istasyonu ile karşılanacak ve yaklaşık 7 kmuzunluğundaki iletim hattı ile sulama sahasına ulaştırılacak.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x