Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÇEVRE YOLUNDA FACİADAN DÖNÜLDÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çevre yolu Yüksek İhtisas Hastanesi Mevkiinde Kırıkkale istikametine giden yüklü bir tırdan saçılan gaz beton korku saçtı.
Kırıkkale Çevre yolu Yüksek İhtisas Hastanesi Mevkiinde Kırıkkale istikametine giden yüklü bir tır dengesini kaybederek savrulmaya başladı. Bu sırada kasasında taşıdığı gaz betonlar yola savruldu. Gaz Betonların Şans eseri hiç arabaya gelmemesi ile adeta faciadan dönüldü.
Tır şoförü bir an dengesini kaybettiğini ve bir palet gaz betonun yola savrulduğunu üzgün olduğunu belirtirken trafik ekipleri ceza-i işlem yaptılar.
Yolun temizlenmesi için bir süre yol trafiğe kapatılırken kazaya tanık olan araç sürücüleri çok korktuklarını dile getirdiler. Dökülen gaz betonların her hangi bir araba gelmesi halinde faciaya sebep olacağını belirten sürücüler, tır şoförünü suçlayarak dikkat etmesi gerektiğini ve gereğinden fazla tonaj yüklememesi gerektiğini ifade ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x