Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Çeyrek finaldeyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol İç Anadolu Grup Müsabakaları’nda İl Karması Erkek Takımları çeyrek finale kaldı.

25 BİN SPORCUYU BİR ARAYA GETİRDİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen 81 İl 11 branşta düzenlenen ve yaklaşık 25 bin sporcuyu bir araya getiren Anadolu Yıldızlar Ligi tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol İç Anadolu Grup müsabakaları 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara’da yapıldı. Müsabakalara ilimizin yanı sıra Kayseri, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Sivas, Çankırı, Ankara ve Aksaray il karmaları katıldı.

NİĞDE’DE BOY GÖSTERECEKLER
Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların çeyrek finale çıktığı Analig Hentbol İç Anadolu Grup Müsabakaları sonunda Kırıkkale İl Karması Erkek Hentbol Takımı grup birincisi olarak çeyrek finale kaldı. Gösterdikleri üstün performansla gruplarından çıkmayı başaran İl Hentbol Karması 22-24 Şubat 2015 tarihlerinde Niğde’de yapılacak çeyrek final müsabakalarında boy gösterecek.

ANTRENÖR VE SPORCULAR MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI
Konu hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “Sporcularımızdan Mert Durak, Emin Müftüoğlu, Kerimcan Baloğlu ve Antrenör Mehmet Ceylan Yıldızlar Milli Takıma çağırıldı. Gruplardan çıkan ve Milli Takıma çağrılan antrenör ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu