Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

CHP İl Başkanı Kavlak istifa etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kavlak adaylık için istifa etti
2015 Genel Seçimleri öncesinde MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’in ardından adaylık sinyali veren ikinci kişi CHP İl Başkanı Ziya Kavlak oldu.

FOTOĞRAF PAYLAŞTIYaklaşık 4 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı görevini sürdüren Av. Ziya Kavlak istifasını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Kavlak yaptığı açıklamada “Genel Merkezimizin gönderdiği genelgeye uygun olarak” cümlelerini kullandı. Kavlak ayrıca yine sosyal medya aracılığı ile istifa dilekçesini il başkan yardımcısına verirken çekilen bir fotoğrafı paylaştı.

İŞTE AÇIKLAMA
İşte Kavlak’ın sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklama; “06.02.2011 tarihinden bu güne kadar sürdürdüğüm CHP Kırıkkale İl Başkanlığı görevimden CHP Genel Merkezimizin gönderdiği genelgeye uygun olarak bu gün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.Bu onurlu görevi yaparken katkı sunan bütün yol arkadaşlarıma en samimi duygularımla teşekkür ediyor sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu