Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

CHP İl Başkanı Önal Kederlerinize ortak olacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP İl Başkanı Önal, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde konuştu
CHP İl Başkanı Önal Kederlerinize ortak olacağız - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKederlerinize ortak olacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, İl Yönetimi ile beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek Şehit Gazi aileleri ile sohbet etti.
Şehitlerimizi anıyoruz
Düzenlenen ziyarette Dernek başkanı Rıfat Öcal’dan Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Başkanı Ahmet Önal” Siz Şehit ailelerini ve Gazileri ziyaret etmek en önemli vazifelerimizden biridir. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim için çok önemlidir. Çünkü sizin Evlatlarınız Yüce Devletimizin devamı uğruna kendilerini feda eden kahramanlardır. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Cumhuriyet Halk Partisi camiası ve İl Başkanlığı olarak Şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerinin bütün kederlerinize ortak olacağız, Gazilerimizin hayata sımsıkı sarılmaları yönünde destek olacağız. Ziyaretimiz vesileyle, sizlerin huzurunda aziz Şehitlerimizi bir daha anıyor, Onların maneviyatları önünde saygı ile eğiliyoruz “ dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu