Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSağlık

CHP seçmeni bilinçlidir, ne yapacağını bilir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP seçmeni bilinçlidir, ne yapacağını bilir
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı hafta sonu yapılacak ön seçimin parti açısından bir demokrasi düğünü şeklinde geçeceğini belirti. Kavlak Cumhuriyet Halk Partisi üyesi üyelerinin en bilinçli seçmen kesimi olduğunu ve kendisini en iyi tanıyan isme oy vereceğini inandığını söyledi.
Üyeler beni tanıyor
Ön seçim çalışmalarını tamamlama aşamasına geldiğini belirten CHP Milletvekili Aday Adayı Ziya Kavlak her gün üyeleri ziyaret ettiğini geçtiğimiz yıllarda il başkanı yaptığı için üyelerin büyük bir kesimini kendisini tanıdığını söyledi. Kavlak, gerek seçim bürosuna gelen gerekse konuştuğu CHP üyelerinden hafta sonu yapılacak olan ön seçimle ilgili olarak olumlu izlenimler aldığını belirterek “ Bir yıl disiplin kurulu başkanlığı, dört yılda İl başkanlığı görevinde bulundum. Halkın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduk. Üyelerimizin büyük çoğunluğu beni tanıyor. Her özel günde her kötü günlerin de onlarla beraberdik. Kırıkkale’deki Cumhuriyet Halk Partililer bizden bildiği tanıdığı ve kapısına gidebileceği bir Milletvekili adayı istiyor. Yani yüksek kulelerde bürolarda siyaset yapan aday istemiyor. Bizde dilimiz döndüğünce il başkanlığımızdaki yapımızı değiştirmeden siyaset yapmaya devam edeceğimizi anlattık üyelerimize. CHP Üyesi çok bilinçlidir. Bu yüzden kime oy vereceğini bilir” ifadesini kullandı.
Beni temsil etsin diyecek
Cumhuriyet Halk Partisinin ilkesiyle, duruşu ile direnişi, görüntüsü ile Kırıkkale halkına hizmet edebilecek bir altyapısı sahip olduğunu belirten Kavlak CHP’nin ön seçim ile örgütten gelen güçle vekil adaylarını ortaya koyacağını belirtti. Kavlak “Partimiz için ön seçim bir demokrasi düğünü gibi olacaktır. Üye kendisini en iyi temsil edecek isimlere oy verecek. Bu oylarla da üye benim vekil adayım bu olsun beni mecliste bu isim temsil etsin diyecek” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ahmet mert
ahmet mert
28 Mart 2015 14:17

Sizin gibi satılmış olmadıgı için mi cemaatci ah bide bilip bilmeden ürmeseniz

Mehmet Öcal
Mehmet Öcal
27 Mart 2015 17:13

CHP seçmeni bilinçlidir.Cemaatin CHP’deki truva atına oy vermez.

Başa dön tuşu