Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

CHP’de Merkez İlçe Başkanlığına Kızık seçildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresini Kızılkanat Düğün salonunda yaptı. Kongreye tek liste halinde giren Yücel Kızık Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.
 
KASIM’DA ERKEN SEÇİM
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresini Kızılkanat Düğün salonunda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Kongrede ilk olarak Faaliyet ve mali raporlar okunarak, oy birliği ile kabul edildi. Raporların okunmasının ardından İl Başkanı Av. Ahmet Önal bir konuşma yaptı. Önal yaptığı konuşmada; “Çok genç bir yönetimiz 7  Ocak’ta benim atamam yapıldı. İl başkanı olmamın ardından yönetimi oluşturduk yaklaşık iki hafta sonra ise merkez ilçe ataması yapıldı.  Merkez ilçe bakanımız atamışının ardından uyumlu bir şekilde çalıştık katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Genç ve yeni olduğumuzdan bahsetmiştik bizde artık tecrübeliyiz ön seçim ve genel seçim atlattık 1 Kasım’da erken seçim olursa bu takvimin sıklığı bize denk geldi bu hizmetler bizim için şereftir”
 
BAŞARILAR PARTİLERİMİZ SAYESİNDE OLUYOR
Önal, “Göre geldiğimiz ardından Bahşılı ilçe örgütünü açtık bunun ardından kapalı olan hacılar belde örgütümüzü oluşturduk.  Bunun ardından 28 Mart’ta ön seçim yaptık ön seçim il başkanı olarak benim talebimdi.  Bizim görüşlerimizi alındı ve bizde ön seçim olmasını istedik. Kırıkkale’de en son 1992’de ön seçim yapılmış bunun ardından ilk ön seçim bizim yönetimimizle oldu. 7 Haziran seçimlerinin öncesi Genel Başkanımızı Kırıkkale’ye getirdik ve CHP yine en büyük kalabalığını yaşadı. Bu kalabalık taşıma değildi. Bu başarılar partilerimiz sayesinde oluyor”
 
25 BİN OY ALDIK
“Adaylarımız seçim öncesi hiç durmadan çalıştı seçim arabalarımız Kırıkkale’nin her yerini gezdi biz ziyaretler mitingler yaptık hepimizin kanısı CHP en az bir vekil çıkarır havası estirdik. Çok fazla beklentimizi karşılamamada 25 bin oy aldık ben bunu başarı olarak görmedim genel merkezimize bunu söyledim ama genel merkezimizi bizi başarılı gördü. Ve görevimize devam etmemiz gerektiğini belirttiler. Bunun ardından biz öz eleştiri yaptık ve notlarımızı aldık.   Bunları da genel merkeze illettik bunların ardından kongre tarihlerini öne alarak kongrelerimize başladık. Kongrelerimiz partimize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.
 
CUMHURBAŞKANI BEŞTEPE’DEN İNDİRECEĞİZ
Tek liste girdiği kongrede Merkez İlçe Başkanı seçilen Yücel Kızık ise yaptığı konuşmada, “Kongremiz Kırıkkale’ye hayırlı olsun kongrelerimiz başladı biz parti olarak çalışmalarımızı yaptık Türkiye’nin gidişatı ortada şehitlerimiz var ekonomi döviz her gün uçuş yaşıyor kırıkkale7de bile iş yerlerinin kapandığı görüyoruz diktatör bir rejime giderden ülke var anayasayı tanımayan bir cumhurbaşkanı var biz sandık büyük zaferle çıkıp Cumhurbaşkanı Beştepe’den indireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
ADAY DEĞİLİM
Mevcut merkez ilçe başkanı Mehmet Uysal ise tekrar aday olmadığını açıklayarak göreve atandığı günden itibaren parti disiplinine uyum sağlayarak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Uysal yaptığı konuşmada, “ 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalar yaptık partimizin üye sayısını artırmak için çalıştık.  Seçim önce yaptığımız miting için çalışmalar yaktık. Parti olarak genel merkez ve il başkanlığı ile çalışmalar yaptık mahalle ev ve esnaf ziyaretler yaparak herkesin işi aşı olsun çalışmaları yaptık. Ülke kazanması için çalıştık bizler kırıkkale7de bir temsilci gönderemedik ancak bunun için çalışma yaptık.  Seçilen arkadaşımız yine bana ihtiyacı olduğu zaman ben her zaman partimizin yanındayım” dedi.
 
 
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu