Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

CHP’liler gazileri ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaret edildi.

YÖNETİMİNİ TANITTI
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak yeni görevlendirilen Ahmet Önal, şehit ailelerini ve gazileri derneklerinde ziyaret ederek yeni oluşan il yönetimini tanıttı. Düzenlendikleri ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, dernek faaliyetleri hakkında İl Başkanı Ahmet Önal ve il yönetimine bilgi verdi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
Düzenlenen ziyarette İl Başkanı Önal, “Vatanımız için canlarını veren şehitlerimizi ve bedenlerini feda eden gazilerimizi hatırlatan, onların anılarını yaşatan, geride kalan şehit yakınlarının ve gazilerin sorunlarını her ortamda dile getiren dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ziyaretimiz vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi anıyor, hayatlarına devam eden gazilerimize ve şehitlerimizin ailelerine saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu