Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

CHP’nin adayı tamam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Parti merkez Belediye Başkan Adayını büyük ölçüde belirledi. Temayülden yüzde 100 destekle çıkan Av. Ahmet Eroğlu’nun Cuma günü Grupbaşkanvekili Muharrem İnce tarafından açıklanması bekleniyor.

TEMAYÜLDEN YÜZDE 100’LE ÇIKTI

Kırıkkaleliler Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı’nı dün internet haber sitemizden öğrendi. Kırıkkale’de partinin ileri gelenlerinin de onayladığı Av. Ahmet Eroğlu’nun parti temayülününden de yüzde 100 destekle çıkıtığı öğrenildi. Av. Eroğlu’nun adaylığı sadece resmi açıklamaya kaldı. Resmi açıklamanın ise 29 Kasım Cuma

günü Kırıkkale’ye gelecek olan GrupbaşkanveCHP’nin adayı tamam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberlerikili Muhharem İnce tarafından yapılacağı öğrenildi.

İNCE AÇIKLAYACAK

İnce’nin Keskin ve Yahşihan İlçeleri’nin de adaylarını açıklayacağı, bu ilçelerde teşkilat mensuplarıyla bir araya geleceği öğrenilirken, Kırıkkale il başkanlığında gerçekleştireceği basın toplantısında da merkez belediye başkan adayını açıklayacağı öğrenildi. Partililerin de Eroğlu isminde buluşması Eroğlu’nun adaylığına gözüyle bakılmasına neden oluyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu