Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Ciddiyetsizlik!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KAVLAK; “MADEM YARDIM YAPILIYORDU NEDEN SOKAKLARI YAKTIRDINIZ, NEDEN İNSANLAR ÖLDÜ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ziya Kavlak, “Bir gün farklı, bir farklı konuşup birbirlerini yalanlıyorlar.Cumhurbaşkanı, başbakanı, başbakan bakanları yalanlıyor. Devletin yönetiminde büyük bir ciddiyetsizlik var” dedi.

HABER FATİH GENÇER

“Kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar”

Gazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in günmede ilişkin sorularını yanıtlayan CHP İl Başkanı Kavlak, Akillerin yeniden toplanması ile alakalı olarak, “AKP’liler kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Ülkemizde oluşan gergin ortamı, yapılan bile bile yanlışlıkları kendi üzerinden atmak ve kurtulmak için yine çaba içerisine girdi. Sınırda yaşanılanlar ve ortaya çıkanları unutturup dikkatleri başka yerlere çekmeye çalışıyorlar” dedi.

 

“Karşımızda yerel bir örgüt yok”

Peşmergenin Türkiye sınırı içerisine girmesi ve açılan koridoru kullanmasının daha büyük sorunlar yaratacağını ifade eden İl Başkanı Kavlak; PKK’yı yerel bir örgüt olarak değerlendirerek, “Şuan karşımızda PKK gibi bir örgüt yok. Peşmerge var. Tankı, topu, uçağı olan Barzani kuvetleri var. Şimdi peşmerge için koridor açıldığından söz ediliyor ki, zaten peşmerge sınıra girip çıkış yapıyormuş. Bu bir işgaldir. Devletsiz askerler ülkemize girip çıkıyorlar. Önceden yardım yapılmadı diyenler, bu gün yardım yapıldığını kabul ediyor. Yardımlar zaten bir hafta önceden başlamış.

 

“12 Eylül’den sonra ilk defa…”

Madem yardımlar yapılıyordu, neden o halde insanları karşı karşıya getirdiler. Dikkat edin 12 Eylül 1980’den sonra ilk defa halk birbirini öldürdü. Bu yardımlar yapılıyordu neden çıkıp açıklamadılar da insanları birbirine düşürdüler. Başbakanı ayrı, cumhurbaşkanının ayrı konuştuğu bir ciddiyetsizlik hakim.  Biri çıkıp “Abdullah Öcalan’a villamı verelim” diyor, birisi ise, “Gereken herşey yapılıyor” diyor. Daha önce Abdullah Öcalan ile görüşmenin söz konusu olmadığını söyleyenler onu baş müzakereci haline getirmediler mi? O halde yakında villa da verilir.

 

“BOP’un son aşamaları”

Bu Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)’un son aşamalarından bir tanesidir. Kurulmak istenilen yeni bir devlet var. Bu daha önce de hükümet tarafından dillendirilmiştir. Tezkerenin amacını da anlamış olduk. Bakın IŞİD diye bir şey kalmayacak yakında. Kimse IŞİD’i konuşmayacak. Daha ciddi tehlikeler söz konusu” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu