Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Çiftçilerimizin yanındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşili İlçesi Kaymakamı Zikri Şahin, tarlada karpuz hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Bahçeli Mahallesi İğdeli mevkisinde Osman Mercan’a ait karpuz ekili bostanı ziyaret eden Şahin, karpuzun bu yıl bol olmasından dolayı üreticinin yüzünün güldüğünü söyledi

VATANDAŞIN VE ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ

Kaymakam Şahin, yaptığı açıklamada, çiftçinin yetiştirdiği karpuzları ilçe meydanında traktörüyle satış yaparken dikkatini çektiğini ve kendisini tarlada ziyaret etmek istediğini belirterek, şunları söyledi:  “Bir de yerinde, tarlasında görmek istediğim karpuzları inceledim. Gerçekten tebrik ederim. Yerel karpuzlardan 15-17 kilo arasında yetiştirdiğini öğrendim. Vatandaşın ve çiftçinin yanında olup onların sorunlarını yerinde incelemek ve mahsullerinin bol bereketli olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor.” Çiftçi Mercan, Kaymakam Şahin’e gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x