Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çiğdem Kuruyemişten yeni şube

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin köklü kuruluşlarından Çiğdem Kuruyemiş ildeki 4’üncü şubesini Samsun Bulvarında hizmete sundu. Samsun Bulvarı Nokta Mevkiinde geniş bir katılı törenle hizmete giren Çiğdem Kuruyemişin yeni şubesi ilk günden büyük ilgi gördü.

 

DÖRDÜNCÜ ŞUBESİNİ AÇTI

Yeni iş yerlerinin açılışlarına katılmaya özen gösteren, esnafların, işletme sahiplerinin mutluluklarına heyecanına ortak olmaya çalışan, bugün katıldığı törende Çiğdem Kuruyemiş’in 4.şubesinin açılışını yaptı. Açılışa Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile işletme sahipleri Emrah Kavlak, Emre Kavlak ve yakınları katıldı. Yeni açılan iş yerlerinin, müesseselerin, yeni bir iş, yeni bir aş kapısı olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, işletme sahibini kutlayarak bereketli bol kazançlar diledi.

 

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Açılışta konuşan TSO Başkanı Ahmet Varlı, “Öncelikle işletmemize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Böyle bir işletmeyi şehrimize kazandırdıkları için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Allah bol ve hayırlı kazançlar versin” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “İşletmemizin şube sayısı artıkça demek ki büyüyor. Allah daha çok şube sayısı açmayı nasip etsin. İnşallah bu müessese de hem çalışanlarına hem işletme sahiplerine hayırlar getirir” diye konuştu. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de “Kardeşlerimi tebrik ediyorum. Özellikle bulunduğumuz mevki Kırıkkale’nin Ankara ve Samsun tarafı girişinde böyle güzel bir işletme açtıkları için. Hayırlı uğurlu olsun, böyle güzel işletmelerin açılması bizleri sevindiriyor. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Daha sonra işletme İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın duasıyla birlikte hizmete açıldı.

 

HABER: MEHMET ERKOÇ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x