Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

CİMNASTİK MÜSABAKALARI GÖZ KAMAŞTIRDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2014-2015 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 07 Nisan 2015 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Cimnastik müsabakaları sona erdi.
 
GÖNÜLLERİN BİRİNCİSİ
5 okul takımı olmak üzere toplam 38 sporcunun katıldığı, 07 Nisan 2015 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen cimnastik müsabakalarında miniklerin gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada “2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan cimnastik müsabakaları sona erdi. cimnastik branşı tüm sportif branşların temelidir. Müsabaka havasından uzak olan bu turnuvada tüm miniklerimiz gönüllerin birincisi oldular”
 
BÜYÜK BAŞARI
“Önemli olan Miniklerimize bu yaşlarda spor yapmanın bilincini kazandırmaktır. Cimnastik branşına ilginin her geçen gün arttığını ve cimnastik branşının artık performans düzeyinde bir seviyede oldu. Artık spor branşlarında başarılı sporcu yetiştirmekteyiz. Yüzme branşında Hatice Okatan gruplarda 3. olurken Atletizm branşında Semra Karaslan 800 ve 1500 metrede Türkiye Şampiyonu oldu. 2016 Rio Olimpiyat hazırlık kampına katılacak. Cimnastik Branşında Anadolu Yıldızlar Liginde 5. olarak büyük bir başarıya imza attık”
 
TEŞEKKÜR ETTİ
“Bu başarıda emeği geçen cimnastik antrenörü Didem Bülbül’e, Velilerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve Antrenörlerimize teşekkür ederim. Ayrıca ilimizde cimnastik branşının gelişmesi için İl Müdürlüğümüze 100 bin TL’lik malzeme yardımında bulunan Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e bu zamana kadar vermiş olduğu destekler için ayrıca teşekkür ederim” dedi.
 
Dereceye Girerek Türkiye Şampiyonasına Gidecek Olan Takım Ve Ferdi Sporcular:
Minik A Kız Takımı
1- Özel Gazi Koleji
 
Minik A Ferdi Kız
1- İrem Naz Şimşek (Gürler İlk Öğretim Okulu)
 
Minik A Erkek
1- Final Okulları

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu