Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Civelek, Türkiye Şampiyonu oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Burdur’da yapılan Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 37 kiloda ilimizi temsil eden Berat Civelek, tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

 

BÜYÜK HEYECAN

Hüsnü Bayer Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 48 ilden 504 sporcu katıldı. Son gün oynanan final müsabakaları, büyük bir heyecana sahne oldu. Daha önce katıldığı birçok bölge şampiyonasında da birincilikleri bulunan 37 Kiloda Türkiye Şampiyonu olan Berat Civelek, “Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Benim şampiyon olmamda desteklerini esirgemeyen başta aileme, hocalarım Serdar Bozer ve Salim Dalbudak’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, başarılı bir organizasyonu daha geride bıraktıklarını belirtti. Mücadele eden sporcuların geleceğin şampiyonları olduğunu ifade eden Gözgeç, “Ringe çıkan her sporcumuzu ve antrenörünü tebrik ediyorum. Burada şampiyon olan sporcular ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek. Ülkemiz boksu oldukça iyi bir yolda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x