Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Çocuk Gözüyle Atatürk sergisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çocuk Gözüyle Atatürk sergisi

Kırıkkale Lal Saran Anaokulunda Çocuk Gözüyle Başöğretmen Atatürk sergisi açıldı. Okul Müdürü Nevin Ulamış ise serginin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

SERGİ ÇOK ANLAMLI

Sergide, Atatürk’ün sanata verdiği önemle ilgili yazıları, kitap sevgisi, yazdığı kitaplar ve çocuk sevgisi gibi konular ele alındı. Atatürk’ün siyah beyaz portresinin de yapıldığı sergiyi açan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzel ve anlamlı bir sergi olduğunu söyledi. Bu sergide emeği geçen bütün öğretmenleri ve öğrencileri kutlayan Çetin, “Yapılan çalışmalar çok güzel olmuş herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize bu gibi örnekleri çoğaltarak onların ileri ki yaşamlarına ışık tutmamız gerekiyor.” dedi. Okul Müdürü Nevin Ulamış ise serginin çok anlamlı olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x