Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Çocuklar gülsün diye

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE SAYFASININ BAŞLATTĞI KAMPANYA KAPSAMINDA TOPLANAN KIRTASİYE MALZEMELERİ ÖĞRENCİLERE TESLİM EDİLDİ

 

Çocuklar gülsün diye

Sosyal medya Facebook’ta yayın yapan ve geçtiğimiz haftalarda kitap kampanyası başlatan ‘KIRIKKALE’ sayfası, duyarlı vatandaşlar tarafından sağlanan kırtasiye malzemelerini merkeze bağlı Kazmaca köyü İlkokulu’na teslim etti. 45 öğrencisi bulunan okula teslim edilen kitapları teslim alan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

 

SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Geçtiğimiz haftalarda ‘KIRIKKALE Facebook’ sayfasının başlatmış olduğu ihtiyaç sahibi köy okullarına yönelik kitap kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri, merkeze bağlı Kazmaca İlkokulu’nda bulunan 45 nüfusluk okula teslim edildi. Kitapları teslim alan Müdür Mehmet Varışlı, öğretmenler ve öğrenciler, kendilerine yönelik yapılan bu yardımı hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade ettiler.

 

KIRIKKALE SAYFASINA VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Bir köy okulu olarak öğrencilere yönelik en iyi eğitimi sağlamayı amaç edindiklerini belirten Müdür Varışlı, nüfuslarının az olmasına karşın birlik ve beraberlik içerisinde çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti. Okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye malzemelerine ihtiyaçların olduğunu vurgulayan Müdür Varışlı, “Kırıkkale sayfasına ve vatandaşlara sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI

Sayfa olarak açıldığı günden itibaren sosyal medya Facebook üzerinden binlerce takipçisi olan ve yaptığı paylaşımlarla gurbette bulunan, sıla özlemi çeken Kırıkkaleli vatandaşlara ve Kırıkkale’nin kendine has özgü kültür, geleneklerini yaşatmaya çalışan ‘KIRIKKALE’ (@kirikkale7171) sayfası kendi adına başlatmış olduğu bu ilk yardım kampanyası ile birlikte bütün kesimin takdirini topladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x