Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Çocuklar gülsün projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Öğrenci Meclisi’nin başlatmış olduğu Çocukları Gülsün isimli proje ile Türkiye genelinde ilkokul düzeyinde toplanan kitaplar ihtiyacı olan köy okullarına gönderiliyor.

 

KIRIKKALE VE DİĞER BÖLGELER

81 ilde gerçekleştirilen ‘Çocuklar Gülsün’ isimli proje için vatandaşlardan gelen ilkokul düzeyi hikâye kitapları ihtiyacı olan köy okullarındaki öğrencilere gönderiliyor. Kırıkkale İl Öğrenci Meclis Başkanı ve Türkiye Öğrenci Meclis Başkan Vekili Mustafa Çiftçi, şuan için bu projeyi sosyal medya üzerinden yürüttüklerini dile getirdi.

 

HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ

Projeyle köylerde zor şartlarda eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeyi hedeflediklerini dile getiren Çiftçi, bu projenin daha büyük çaplı bir hale gelmesi için hayırseverlerden ve vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.

 

KİTAP DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Geçen sene de yapılan bu projenin ikinci olarak bu sene tekrarlandığını belirten Başkan Çiftçi, “Biz bu projeyi Türkiye Öğrenci Meclisi olarak kendi imkânlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Tespit edilen okullardaki öğrencilerin bu yardıma ihtiyaçları var. 10 Eylül tarihine kadar devam edecek bu proje için evlerinde veya kütüphanelerinde kullanmadıkları bu türedeki kitapları bize ulaştırmalarını istiyoruz. Ne kadar çok kitap ile köy okullarındaki kardeşlerimize ulaşabilirsek bu proje gerçek manada bir anlam kazanacak. Kullanmadıkları kitaplar için bize ulaşmaları yeterli olacak. Sizlerin ihtiyacı olmayan veya kullanmadığınız kitaplar belki bir köy okulundaki öğrencinin ulaşamadığı bir kitap niteliği taşıyabilir. Bu konuda desteklerini bekliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x