Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

‘Çocuklarınızı okula gönderin’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’ta Gönül Elçileri’nin 2. basamağı olan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi tanıtım toplantısı Halk Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

KADINLARA YÖNELİK EĞİTİM

Düzenlenen törene Vali Ali Kolat’ın Eşi İlksen Kolat, Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bülent Pişi, Müdür Yardımcısı Selbihan Eren ve diğer yetkililer katıldı. Burada konuşan İlksen Kolat ;  Kadınların yarım kalan eğitimlerini tamamlamalarını çeşitli kurumlarda açılan kurslara katılarak kendilerini burada geliştirmelerini  istedi.

OKULA ZİYARET

Toplantının ardından Sulakyurt’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. İlksen Kolat, Sulakyurt İlçe Merkezi’nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla yakından ilgilendi. Buradan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencilerinin Belediye  binası toplantı salonunda  düzenlemiş olduğu “yazılı ve sözlü iletişim etkinlikleri” konulu  toplantıya geçildi.

KÖY ZİYARETİ

İlksen Kolat,  burada İhtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kadın ve çocuklarla yakından ilgilendi ve çocuklarını okula gönderemeyen ailelere  çocuklarının  okula gönderilmesi konusunda  tavsiyelerde bulundu. Erken yaşta evlendirilip okuyamayan kız çocuklarının yarıda kalan eğitimlerini mutlaka  tamamlamalarını ve ailelerin bu konuda destek olmalarını istedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu