Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Cöke, Öz FM’e konuk oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yerel sanatçılarından Tunay Cöke, Kırıkkale’nin ilk Özel Radyosu 99,3 Öz Fm’de yayımlanan Hakan’la Aşk Limanı programında canlı yayın konuğu oldu.

 

SORULARI YANITLADI

Kırıkkale’nin ilk Özel Radyosu Olan 99,3 Öz Fm’de yayınlanan Hakan’la Aşk Limanı’nın bu haftaki konuğu Kırıkkale’nin yerel sanatçılarından Tunay Cöke oldu. Canlı yayında geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Beni Böyle Yıkıp Gittin’ albümü hakkında sorulan sorulara yanıt veren Cöke, aynı zamanda telefon ile canlı yayına katılan hayranlarının da sorularını yanıtladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Canlı yayında istek şarkılarını da seslendiren Cöke, “Yöresel müziklerimize ve yöresel sanatçılarımıza desteklerinden dolayı 99,3 Öz Fm Ailesine teşekkür ediyorum. Albümümüzün ilk tanıtımını da Öz FM Stüdyolarında yapmıştık. Çok şükür albümümüz çıktığından beri sevenlerimiz bizlerden desteklerini esirgemedi. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x