Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çongar Köyü Derneği açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çongar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yapılan tören ile hizmete girdi. Açılışa konuşan Dernek Başkanı Şuayip Yücekaya, derneğin amaçlarından birinin de gençlere söz hakkı vermek olduğunu belirtti.

 

ÖĞRENCİLERE BURS VERECEKLER

Yapılan açılış törenine; Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demir, MHP Milletvekili Adayı Abdullah Peköz, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu katıldı. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Şuayip Yücekaya, “Çongar koyu yardımlaşma ve dayanışma derneği kuruluş amacına uygun olarak kısa ve uzun vadede sürdürülebilir plan proje geliştirerek üyeler arası beşeri münasebeti artırmak, üyelerin kaynaşma (pilav şenliği )düzenlemek her yıl Mayıs ayinin 3.haftasi pazar günü olacaktır. Üyelerimizin 1.derece yakınlarının cenazesinde taziye çadırı kurmak ulaşım yemek gibi ihtiyaçları temin etmek. Fakir üyelerimize maddi manevi destek sağlamak fakir öğrencilerimize burs sağlamak ya da burs sağlamak köyün aksayan islerinde cami köy konağı çeşme musalla odası mezarlık kenarı yapımında maddi manevi destek vermek unutulmaya yüz tutmuş bin yıllık Çongar koyu kulturunu gençlerle geleceğe taşımak gençlere söz hakki vermek ayrıca gençlere Çongar Derneği olarak söz hakki vermeyi önemsiyoruz. Dün Ankara’nın göbeğinde ulusta olan terör eylemini kınıyoruz.                                Terörün her turlusunu lanetliyoruz” dedi.

 

DERNEK YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Yucekaya

Başkan Yardımcısı Emin Özgü

Sekreter Murat  Uçakkuş

Sayman Yılmaz Topdemir

Kurucu Üyeler; İbrahim Canyurt, Haci Emin Yavaşoğlu, Ali Rıza Erbil,

Denetim Kurulu; Ömer Durdu, Zeki Erbil, Ateş Yücekaya

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu