Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Çoruh Özü temizleniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ortaklığında, Çoruh özü ıslah çalışmasına başlandı. Bu kapsamda Çoruh özü sil baştan temizlenerek etrafına korkuluk yapılacak

 

OLUMSUZLUKLAR ORTADAN KALKACAK

Kırıkkale Belediyesi, Devlet Su İşleri ile ortak bir çalışma başlatarak, Kırıkkale’nin tam ortasından geçen Çoruh Özü deresi için çalışma başlatıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatları ile Çoruh özü deresi komple elden geçirilerek, etrafı korkuluk ile çevrilecek. Bu sayede yaşanan olumsuzluk ortadan kalkmış olacak.

 

KOMPLE ELDEN GEÇİRİLECEK

Özellikle çevre de yaşayan vatandaşlar ve esnafların pis kokulardan şikayetçi olduğu Çoruh özü deresi bu sayede elden geçirilerek, yeni bir görünüme ve fiziki şarta sahip olacak. Çoruh özü deresi aynı zamanda görünüm olarak da komple elden geçirilecek. DSİ ve Kırıkkale Belediyesinin ortak yürüttüğü bu projenin kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor. Yapılan bu çalışmadan dolayı özellikle çevre esnafı Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu