Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Çorumlu’ya ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GENÇLERBİRLİĞİ’NİN BAŞARILI FUTBOLCUSU UĞUR ÇİFTÇİ, KOCAOĞLU VE MENCET’İN DAVETİ ÜZERİNE KIRIKKALE’YE GELDİ

 

İşadamı Serkan Kocaoğlu, İşadamı ve Gazetemiz imtiyaz Sahibi Cihat Mencet ve Gençlerbirliği’nin başarılı futbolcusu Uğur Çiftçi, Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Süper lig ekiplerinden Gençlerbirliği formasını 4 sezondur başarı ile giyen Uğur Çiftçi, İşadamı Serkan Kocaoğlu ile İşadamı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet’in davetlisi olarak Kırıkkale’ye geldi. Kendisini Kırıkkale’ye davet eden Kocaoğlu ve Mencet’e teşekkür eden Çifti ziyaretler kapmasında ise İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti. Her zaman polis ve askerlerin yanında olduklarını söyleyen Çiftçi, Çorumlu’ya görevinde başarılar diledi.

 

KIRIKKALESPOR’U TAKİP EDİYORUM

Kırıkkalespor ile ilgili sorulan soruya, Kırıkkalespor’u takip ettiğini ve Kırıkkalespor’un yerinin daha üst ligler olduğunu belirten Çiftçi, “inşallah takım bu yıl ligde kalır. Serkan Kocaoğlu ve diğer iş adamları bunun için çalışıyor. Özelikle Türk Metal Sendikası gibi bir gücü değerlendirmek gerek.  İnşallah takım kayyumdan güzel bir yönetim ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” ifadelerini kulandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x